Jullie mooiste dag bij Paviljoen8

Een mooie herinnering geven

Daar doen we het voor, tenslotte is het niet zomaar een feestje als je gaat trouwen, verloven of geregisteerd partnerschap aangaat. Of vier je dat jullie al een (hele) poos bij elkaar zijn? Dan wil waarschijnlijk een feest voor jong en oud. Wat je ook wilt, wij kunnen het je bieden 

Onze USP's

Gratis parkeren op loopafstand, voorzieningen voor kinderen, voor mindervalide geschikt, mogelijkheid tot overnachten. Maar ook ruimte voor een band, DJ en een dansvloer, een lekker buitenterras en de muziek kan lekker hard. Zomaar een paar sterke punten van de locatie! Wil je meer weten? Neem dan contact op 06 21940367 of kom langs!

Basis of Deluxe

Paviljoen8 is een locatie voor zowel een DIY als All Inclusive feest. Op basis van jullie wensen bieden we een pakket aan. Naast drankjes en hapjes, kun je jullie feest uitbreiden met diner, lunch, sweet table of activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden, ook als je zelf wat zaken wilt doen.   

De bruidssuite is inclusief

Wanneer je een bruiloft of huwelijksfeest bij Paviljoen8 boekt dan bieden wij je de bruidssuite aan. Overnachten op loopafstand in een van onze prachtige accommodaties. En willen er nog meer gasten blijven slapen? Dat kan uiteraard. Als je via het bruidspaar boekt, is er ook nog een aantrekkelijke korting voor verblijf in een accommodatie of met eigen camper of caravan op het park.