top of page
Trouwdag
Logo van Paviljoen8

Zeg maar ja

De mogelijkheden voor jullie grote dag zijn eindeloos bij Paviljoen8: klein of groot en voor ieder budget. En ook de huwelijksnacht is zo geregeld: jullie zorgen voor de romantiek, wij voor de heerlijke bruidssuite met hottub op Vakantiepark De Nollen.

Mooie herinneringen maken, daar doen we het voor. Tenslotte is het niet zomaar een feestje als je gaat trouwen, verloven of een geregistreerd partnerschap aangaat. Of vier je dat jullie al een (hele) poos bij elkaar zijn? Dan wil waarschijnlijk een feest voor jong en oud. Wat jullie ook willen, wij kunnen het bieden.

 

Onze unique selling points?  Gratis parkeren op loopafstand, voorzieningen voor kinderen en toegankelijk voor mindervaliden. Er is voldoende ruimte voor een band, DJ en een dansvloer en Paviljoen8 beschikt over een groot  buitenterras. Paviljoen8 ligt op Vakantiepark De Nollen, dus overnachten is geen probleem. En bij iedere bruiloft bieden wij het bruidspaar een gratis overnachting aan in de Polestar Cabin met hottub (zie foto's hieronder)!

 

In Paviljoen 8 is voldoende ruimte voor een band, DJ en een dansvloer en wij beschikken over een groot  buitenterras.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 06 21940367, vul onderstaand contactformulier in of kom langs!

Laten we snel kennismaken!

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken

Bedankt! Je hoort snel van ons.

bottom of page